Де купити кутові дивани в Києві?

Де купити кутові дивани в Києві?

Меблевих магазинів у столиці безліч, є і відповідні відділи у великих торгових центрах, тільки часто можна побачити, що ціни на м'які меблі, навіть від виробника, там просто зашкалюють. Де ж знайти кутові дивани недорого в Києві? Адже відомо, що така конструкція меблів дорожча за прямий диван з аналогічним дизайном і якістю.

Скористатися інтернет-магазином?

Це непоганий спосіб заощадити: покупки онлайн дійсно обходяться дешевше. Але спершу потрібно зрозуміти, чому дивани на сайті виставлені за невисокою ціною. Якщо ресурсом володіє меблева фабрика диванів і крісел, то це означає відсутність посередників, що знижує ціну.

На сайтах фабрик нерідко трапляються розпродажі. Це означає, що на підході вже нова партія меблів і потрібно звільнити складські площі. Якщо на модель ціна знижена, це може означати, що виробник перейшов до випуску модернізованої версії.

Коли знижується ціна на окремий предмет меблів, тут варто бути обережнішим: як би диван не виявився бракованим або некомплектним!

Недолік замовлення дивана через Інтернет у тому, що неможливо оцінити його м'якість і легкість розкладання.

Де можна "помацати" обраний в інтернеті диван?

У багатьох інтернет-магазинів є демонстраційні зали. Утримувати одну таку площу набагато простіше і дешевше, ніж оплачувати оренду мережі магазинів. Часто такі зали розташовані безпосередньо на виробництві, тому потрібно бути готовим їхати навіть у промзону, щоб помацати руками кутові дивани в Києві.

Добре, якщо вам дозволять посидіти або навіть полежати на обраній моделі дивана. Небажано купувати спальне місце, якщо на ньому неможливо буде заснути. Одним підходить м'яка постіль, іншим - більш жорстка. Комусь заважає скрип пружин, хтось уже звик до нього і не помічає. Усі ми різні, і кожному потрібне певне спальне місце. Ось чому демонстраційний зал фабрики значно підвищує шанси на правильний вибір дивана.

Як замовити диван на фабриці?

Іноді меблева фабрика диванів пропонує таку схему замовлення: ви обираєте модель, оббивку, оздоблення (якщо передбачене), колір дерева (якщо його видно). Також можна вибрати конструкцію диванних подушок або матраца. Це можуть бути прості пружинні блоки, безпружинний варіант, ортопедичні блоки з незалежними пружинами. Виходить, що диван просто виготовлять на ваше замовлення, але оскільки меблі робляться зі стандартних елементів, дорожчою покупка від цього не стане.
Повернутись до блогу