Дитячий диван

Усі батьки люблять милуватися своїми сплячими дітьми. У кожної дитини є своя особливість сну, і це відрізняється від того, як спить доросла людина. Дитячий сон залежить від величезної кількості чинників: віку, стану здоров'я, темпераменту. І всі батьки мріють, щоб їхня дитина завжди спала міцно, наповнюючись бадьорістю і здоров'ям. Різні батьки по-різному вирішують такі проблеми: хтось проявляє кмітливість, хтось згадує поради мам і бабусь, хтось заколисує немовля, поклавши його в дитячий шезлонг. Але кожен знає, що зручний, м'який і якісний дитячий диван зможе перетворитися на справжню колиску для солодких снів маленького чоловічка.

Взагалі, дивани створені для того, щоб створити в кімнаті атмосферу тепла, зручності та затишку. Те ж саме цілком можна сказати і про дитячі моделі. Такі меблі нерідко купують, замінюючи дитяче ліжко. Якщо кімната дитини невеликого розміру, то дитячий диван тут буде просто необхідний. До вибору спального місця для вашого малюка слід поставитися з усією серйозністю, оскільки воно безпосередньо впливає на здоров'я дитини. Купити дитячий диван у києві можна на цьому сайті.

Багато виробників пропонують своїм покупцям дивани, виготовлені з корисних матеріалів: екологічно чистих, натуральних. Для такого роду диванів каркас вирізають з металу або дерева. Здебільшого ж використовується деревина сосни, яку дуже легко обробляти. До того ж, вартість її на порядок нижча порівняно з іншими сортами. Відповідно, дивани з таким каркасом коштуватимуть не дуже дорого.

В екологічно чистих дитячих диванах як наповнювач використовують лебединий пух, овечу вовну, солому, кінський волос. Однак у деяких дітей натуральні матеріали викликають алергію. Але не засмучуйтеся, в цьому випадку просто придбайте дитині диван, виготовлений зі штучних матеріалів. Благо вибір дитячих диванчиків такого типу в даний час на ринку великий.

Намагайтеся підбирати меблі відповідно до колірної гами дитячої кімнати. Для дівчинки, в кімнатці якої зазвичай більше рожевого кольору, це може бути диван помаранчевого кольору з веселим і оригінальним малюнком. Якщо вас мучать сумніви у виборі кольору оббивки, то краще порадитися з професійним дизайнером і навіть психологом, який, з огляду на темперамент вашого чада, підбере найоптимальнішу колірну гаму.

Обирайте для своєї дитини тільки якісний дитячий диван. Тому що всі діти дуже люблять попустувати, тому з великим задоволенням стануть стрибати на цьому предметі меблів. Якщо диван буде неякісним, то він не зможе витримати такі ігри і просто розвалиться. Тому перед покупкою обов'язково поцікавтеся фірмою-виробником цього товару. Якщо це виявиться відома фірма, що існує на ринку не перший рік і посідає в цій галузі лідируючі позиції, тоді можете сміливо купувати диван, який прослужить довго.

Не забудьте поцікавитися думкою вашого малюка про майбутню покупку, адже для нього ці меблі стануть не тільки місцем для сну, а ще й великою новою іграшкою. Фірми-виробники, знаючи, що всі діти просто обожнюють яскраві образи і різнокольорові речі, виготовляють дивани, які будуть дуже цікаві своїми веселими і казковими кольорами. Рекомендуємо також купити дитячий шезлонг, який теж забарвлений яскравими і веселими кольорами.

Усі дитячі дивани оббивають матеріалом, який буде дуже приємним на дотик. Вибираючи потенційну покупку, зверніть увагу на якість матеріалу, яким оббиті меблі. Якщо оббивна тканина виявиться низької якості, то з часом можуть з'явитися потертості, які зіпсують зовнішній вигляд придбаного дивана. І не забудьте, що на спальному місці не повинно бути згинів. Це допоможе вам уберегти спинку дитини від викривлення.

Дитячі дивани мають різні варіанти конструкцій, так само, як і дивани для дорослих. Найбільш популярним останнім часом стало диван-ліжко для дітей. Воно вночі слугуватиме повноцінним ліжком, а вдень перетвориться на невеликий диванчик, звільняючи дитині частину кімнатного простору для ігор. Також існують види диванів з механізмом для трансформації.

Купуючи диван з порожнім простором усередині або безліччю висувних шухлядок, ви скоро забудете про комоди і тумбочки. Всередину диванчика поміщається постільна білизна, невеликі іграшки або інші речі. Так ви не тільки звільните простір кімнати, а й дасте дитині ще більше місця для ігор.

Під час вибору дитячих меблів, зокрема й диванів, зверніть увагу, наскільки ця покупка безпечна для вашої дитини. Те, що призначене для дітей, має бути позбавлене гострих куточків і металевих конструкцій, що стирчать, якими малюк може травмуватися.

Повернутись до блогу