Диван і характер людини

Диван і характер людини

Вибір дивана певного стилю, як і кольору спальні, може сказати багато про особистість людини. Ви віддаєте перевагу дивану-футону? Подобається повнорозмірний диван, який перетворюється на ліжко? Розглянемо наступний список диванів, які варто обрати людині певного характеру.

Честерфілд

Людину, в будинку якої є диван Честерфілд, приваблюють прекрасні речі. Інтер'єр такої людини зазвичай виконаний у більш гламурному стилі.

Честерфілд

Класичний

Дивани в класичному стилі зазвичай приваблюють людей, для яких на першому місці стоїть комфорт.

У стилі мід-сенчурі модерн

Якщо ви віддаєте перевагу цьому стилю, вас можна назвати дуже акуратним. Хоча ви любите порядок, більш гладкі та сучасні елементи, це не означає, що вам не подобаються вінтажні деталі.

Яскравий

Якщо людину приваблюють яскраві дивани, її можна охарактеризувати як дуже товариську. Ви любите бути в центрі уваги, не відмовтеся добре провести час.

Модульний

Люди, які обирають модульні дивани, добре справляються з багатозадачністю. Вони часто дуже зайняті, але з легкістю складають графік. Ці люди екстраверти, тому можуть пристосуватися практично до будь-якої ситуації.

У стилі мід-сенчурі модерн

Розкладний

Люди, яких тягне до розкладних диванів, дуже логічні. Їм подобається максимально використовувати свій простір. Їхній дім ніколи не захаращений, вони завжди мають мету. Продуктивність - це головне для них.

Диван-реклайнер

Якщо людина віддає перевагу дивану-реклайнеру, зручність є її пріоритетом. Спокійна особистість ідеально відповідає такому дивану, така людина любить плисти за течією. Все, що їй потрібно в житті, це десь посидіти і розслабитися.
Повернутись до блогу