Італійські дивани - особливий дизайн та унікальний стиль

Італійські дивани - особливий дизайн та унікальний стиль

Меблі італійських майстрів протягом кількох століть не втрачають лідируючих позицій на світовому ринку меблевої продукції. Одним із найбільш популярних варіантів є диван. Це невипадково. Італійські дивани відрізняються від меблів інших виробників своїми якісними характеристиками:
  • неповторний дизайн;
  • безпека матеріалів;
  • можна встановити в будь-якому інтер'єрі;
  • довговічність;
  • зручність і функціональність використання;
  • різноманіття моделей.
Власники будинків і квартир, які віддають перевагу італійським диванам, вирізняються вишуканим смаком. Для житла будь-якої площі і різноманітного стилю можна підібрати відповідний диван.

Види диванів

Одним із показників, за яким потрібно вибирати диван відповідно до дизайну, є оббивка. Від матеріалу, забарвлення залежить довговічність меблів, зовнішній вигляд. Ба більше, матеріал визначає спосіб і ефективність догляду за диваном. Оскільки цей предмет меблів постійно перебуває в експлуатації, до вибору оббивки слід підходити ґрунтовно.

Шкіра

Вироби, оббиті натуральною шкірою, займають провідні позиції серед модних італійських моделей диванів. Це - дорого, презентабельно, вишукано, з аристократичним розмахом. Італійська шкіра менше за інші матеріали піддається зносу, її складно пошкодити. За шкіряними диванами просто доглядати. Достатньо придбати спеціальні речовини, і диван завжди буде у відмінному стані.

Екологічна шкіра

Італійські замінники шкіри не поступаються натуральним матеріалам. Виробництво відбувається відповідно до сучасних технологічних процесів. Екологічна шкіра - це матеріал високої якості, довговічний, красивий, практичний. Дивани, оббиті замінниками шкіри, коштують на порядок нижче шкіряних виробів.

Текстильна оббивка

Дивани, оббиті текстильними матеріалами, дають можливість вибирати різне забарвлення, яке якнайкраще підійде до інтер'єру приміщення. Такі моделі набагато дешевші за шкіряні. Але є дизайнерські варіанти, які можуть коштувати набагато вище, ніж шкіряні вироби. Зате покупець отримає ексклюзивний виріб.

Популярні моделі

Серед найбільш популярних моделей італійських диванів варто відзначити 3 варіанти:
  • кутові дивани, які можна розміщувати в будь-якому приміщенні;
  • прямі лінійні дивани призначені для віталень;
  • вони не оснащені розкладними механізмами;
  • диван-розкладачка підійде для будь-якого приміщення.
Купуючи італійські дивани, споживачі забезпечують себе і близьких меблями відмінної якості на довгі роки.
Повернутись до блогу