Купити недорогі дивани для стильного інтереру

Купити недорогі дивани для стильного інтереру

Фабрика "Диван Київ" пропонує купити недорогі дивани для створення стильного інтер'єру. У зручний для вас час легко підібрати диван з безлічі моделей. Вирішіть який диван Вам потрібен: великий або маленький, з підлокітниками або без них.

Підібравши на свій смак цей зручний предмет меблів, ви не пошкодуєте. Якість продукції фабрики "Диван Київ" не залишає сумнівів.

Якщо ви любите яскраві емоції або в пошуку нестандартних рішень, тоді вам точно сюди. Дизайнерські недорогі дивани модних кольорів чекають на вас. Колір дивана потрібно вибирати, враховуючи основні відтінки в кімнаті. Класичний білий відтінок - безпрограшний варіант, чорні та коричневі кольори - версія для кімнати, де диван буде в центрі уваги, ніжно-зелені та блакитні відтінки підійдуть для вітальні або спальні, де ви відпочиватимете.

Від оббивки дивана залежить зручність відпочинку. Така тканина як шеніл - жакардова тканина зі складним малюнком плетіння.

Переваги шенілової тканини:

  1. М'якість.
  2. Здатність поглинати світло.
  3. Стійкість забарвлення.

Велюр за фактурою він схожий на оксамит. Тканини з ворсистою поверхнею велюрового типу роблять із різних ниток, волокон.

Переваги велюру:

  1. Міцність - одна з основних якостей велюру.
  2. Відмінна зносостійкість і довговічність.
  3. Просто очищати від плям.

Флок - приємна і м'яка тканина, вона добре тримає форму, швидко висихає, якщо ви пролили воду на диван.

Переваги флока:

  1. Дивани, оббиті флоком, відмінно підійдуть для власників домашніх тварин. (Анти-кіготь)
  2. Водостійкість. Флок не промокає.
  3. На дотик приємний, м'який, теплий.

Будь-який диван стане справжнім острівцем задоволення, а також магнітом для сімейних посиденьок. Різні розміри і конфігурація дозволять цьому дивану вписатися в інтер'єр, гармонійно доповнивши його. Для кожної моделі представлено докладний опис з усіма характеристиками. Перш ніж обирати якийсь диван за зовнішнім виглядом, слід зрозуміти, який саме підійде для Вашої кімнати.

У будь-якій кімнаті хочеться створити затишок і дружню атмосферу. Якщо друзі або родичі періодично залишаються ночувати, тоді ідеальним рішенням стане придбання недорогого додаткового спального місця. Оформити замовлення ви можете зручним для вас способом - телефоном, або, якщо ви хочете наочно ознайомитися з журналом тканин і асортиментом недорогих диванів зі складу, можна прийти в наш офіс.

Оплата покупки здійснюється після того як вам привезли диван, зібрали і ви його перевірили. Також є можливість оформити "Оплата частинами" від ПриватБанк.

Повернутись до блогу