Кутові Дивани: 5 головних питань

Кутові дивани відмінно вписуються як у просторі вітальні, так і в невеликі однокімнатні квартири. Беручи до уваги всі побажання покупців, виробники диванів випускають безліч моделей: різні розміри, наповнення і комплектація.

Чим кутові Дивани кращі за звичайні?

1. Чим кутові Дивани кращі за звичайні?

Перед покупкою покупці часто ставлять запитання: "який диван зараз найпопулярніший?". У 80-ти відсотках випадків на це запитання ви отримаєте просту відповідь - кутові. І це неспроста... Адже якщо детально проаналізувати основні елементи популярних диванів, ми помітимо, що у кутових моделей маса важливих переваг:

  • при порівняльній компактності достатня місткість (порівняно з іншими моделями кількість місць для сидіння більше трьох);
  • функціональність: легко розкладаються, є ніші для постільних речей;
  • надійність і довговічність: механізми трансформації за багато років завоювали надійну репутацію.

Як правило, кожну модель дивана можна замовити в різних розмірах - це особливо важливо, оскільки розміри кімнат можуть бути кардинально різними.

Чи можна використовувати кутові дивани як спальне місце?

2. Чи можна використовувати кутові дивани як спальне місце?

На сьогоднішній день практично кожен кутовий диван вельми багатофункціональний - такий варіант відмінно підходить користувачам, які частенько розміщують у себе гостей або просто не бажають займати цінне місце в кімнаті габаритним ліжком. Після трансформації такі дивани здатні замінити повноцінне двоспальне ліжко.

Які конфігурації та додаткові функції пропонують виробники?

3. Які конфігурації та додаткові функції пропонують виробники?

Усі кутові дивани ділять на правосторонні та лівосторонні, але також уже все частіше зустрічаються моделі П-подібної форми. Сучасні планування кімнат дають змогу розташувати диван повністю вздовж стіни і при цьому зайняти обидва кути кімнати. Також кути дивана можуть бути закругленими, у формі хвилі або навіть мати багатокутну форму. Але які ж кутові дивани користуються особливою популярністю і є найбільш затребуваними? Виходячи з попиту та вподобань споживачів - це моделі, що мають можливість регулювати кут нахилу спинки. Така додаткова функція надає дивану ще більше комфорту і зручності. Крім цього, в кутових нішах таких диванів можуть розташовуватися журнальні столики, міні-бари, полички для книг або навіть домашня техніка.

Що таке Модульний Кутовий Диван?

4. Що таке Модульний Кутовий Диван?

Якщо говорити простими словами - це диван-конструктор, що складається з безлічі базових складових елементів (модулів): основа/сидіння, спинка, підлокітники тощо. З подібних модулів конструюють різні м'які куточки - достатньо лише кута повороту і конфігурації. Існує ще одна корисна функція - ви можете повністю поділити свій диван на окремі складові: приміром, на диван і пуфик, диван і кушетку. Такий функціонал - це вагомий плюс, оскільки ви можете з легкістю змінювати зовнішній вигляд усього інтер'єру кімнати, при цьому не купуючи інших меблів.

Де поставити кутовий Диван?

5. Де поставити кутовий Диван?

Кутовий диван може не завжди розташовуватися саме в кутку. За великим рахунком поставити його можна як вам заманеться - по центру кімнати або навіть перпендикулярно стіні. Також можна періодично змінювати розташування дивана залежно від необхідності: зміни інтер'єру, приїзду гостей тощо. Крім того, варто згадати ще одну важливу особливість: м'який кутовий диван можна використовувати для зонування простору в кімнаті.

Повернутись до блогу