Широке розмаїття кутових диванів за доступними цінами

Широке розмаїття кутових диванів за доступними цінами

Компактність кутових моделей диванів дає змогу встановити їх у приміщеннях, чия площа не відрізняється великою місткістю. Оскільки кути часто не можуть ефективно використовуватися, подібні моделі диванів допомагають ефективно заповнити простір, не зайнявши при цьому корисну площу.

Кутові дивани мають різні конструктивні особливості. Вони відрізняються за формою, розміром, типом механізмів, способом розкладання. Вибір конкретної конструкції залежить від вимог споживача. Потрібно враховувати, на яку кількість місць розрахований диван, для яких цілей він призначений, якому способу трансформації буде надано перевагу.

Кутові дивани краще підходять для прийому гостей. Такі конструкції вигідно використовувати у вітальнях. Моделі мають велику кількість посадкових місць. Виробники приділили увагу багатофункціональності диванів. Більшість моделей мають додаткові функції трансформації стільниць, зовнішніх полиць, відділень для зберігання речей.

Широка лінійка можливих варіантів конструкцій дає змогу споживачеві вибрати найбільш підходящі моделі для приміщень будь-якого призначення. Кутові дивани використовуються у вітальнях, спальнях, дитячих кімнатах, кабінетах.

Гнучкість моделей доповнюється можливістю швидкої зміни конфігурації. Все за кілька секунд кутовий диван можна трансформувати в повноцінне двоспальне ліжко. Для відпочинку однієї людини розбирати диван немає необхідності. Більшість моделей дають змогу дорослій людині витягнутися в повний зріст на не розібраному дивані.

Отримання додаткового спального місця може стати в нагоді для забезпечення комфортного ночівлі родичів або друзів.

Конструкції кутових диванів поділяються на кілька груп. Монолітні моделі мають болтове або пластинне з'єднання блоків. Болтове надійно з'єднує всі частини конструкції між собою. Пластинне з'єднання дає змогу в разі потреби швидко зняти бічні частини дивана. Це може стати в нагоді в разі перестановки дивана на інше місце.

Модульні конструкції мають кілька елементів, які можуть швидко мінятися місцями. Моделі підходять для тих, хто часто любить змінювати інтер'єр приміщення. Прямі блоки залишаються на місці, а додаткові - можуть змінювати конфігурацію дивана.

Дивани з механізмами трансформації використовуються в тих приміщеннях, де є необхідність розкладання конструкції в ліжко.

Повернутись до блогу