Стиль і диван

Ви коли-небудь бачили, на Вашу думку, ідеальний інтер'єр? У ньому, здається, все поєднується - і диван-ліжко, і стіл, і фіранки, і килим на підлозі. Це означає, що предмети такого інтер'єру стильно підібрані. А стиль, як стверджує відомий дизайнер одягу марки LANVIN Альбер Ельбаз, - єдина річ, яку неможливо купити. Він без етикетки і цінника, його не можна покласти в сумку. Це емоція чистої води. У цьому сезоні весна-літо він створив ідеальну сукню з 25 м бірюзового тюлю. Він поєднав повітряне й архітектурне, аксесуари з ланцюгами та намисто з діамантів. Дизайнер створив ту напругу, якою для нього є саме життя.
Іншу, не менш популярну дизайнерку Сільвію Фенді однойменного тренду на створення нової колекції сумок 2012 року вплинули, уявіть, творіння архітектури та інтер'єрів Джино Понті, Іко Парізі. Нову сумку зі шкіри пітона Сільвія порівнює з відображенням жіночої душі, яка часто знаходиться всередині аксесуара. Сьогодні жінка від FENDI - це сувора пані, можливо, навіть учитель математики, але з проявом химерних та ексцентричних обрисів у характері. Стильною Сільвія вважає жінку, яка не ховається за модні деталі, а бавиться модою як іграшкою.
Давайте обирати стильний одяг, що гармонує з нашим образом, і стильні м'які меблі, як невід'ємну складову ідеального інтер'єру. Приємних пошуків!
Повернутись до блогу