Сучасний інтер'єр

Однією з значущих якостей, що характеризують особистість, є інтер'єр житла, в якому людина живе. Інтер'єр - це дзеркало свого мешканця, те, чим він цікавиться, що для нього важливе, що надає йому сили і є місцем натхнення та усамітнення.
Сучасний інтер'єр містить у собі такі основні характеристики:
  1. 1. використання натуральних матеріалів - один із важливих аспектів. Пішли з моди яскраві пластикові елементи в декорі. Останнім часом переважає поєднання натурального дерева або його різновидів з металевою фурнітурою. Поєднання дерева і металу надихнуло дизайнерів на створення окремого стилю. Дерево часто асоціюється з міцністю, затишністю, а метал бере на себе акцентну роль. Купити дивани недорого в києві від виробника з натуральних матеріалів можна в розділі "Дивани".
  2. Глянцеві натяжні стелі - відгомони 2000-х, відійшли на другий план. Стелі також оформляють брусом (або фальш-брусом).
  3. Переважання світлих відтінків є бажанням спокою сучасної гіперактивної людини, яка проводить увесь день у поїздках, у проєктах, у переговорах, потік інформації проходить через кожного поза стінами будинку. Спокійні відтінки є пошуком тихої гавані, місця відпочинку від яскравого темпу цивілізації. Пастельні тони в текстилі, світлі відтінки стін з яскравими акцентами в декорі можуть бути базою для будь-якого стилю.
  4. Продумане планувальне рішення - важливий пункт будь-якого ремонту. Сучасний інтер'єр продуманий до дрібниць: відсутність зайвих перегородок, об'єднані кухні з вітальнями, лоджії з основним приміщенням - неперевантаженість простору, все лаконічно і багато повітря.
  5. Вбудована техніка і продумане освітлення - це ті моменти, які вирішуються на стадії ремонту. На поверхнях відсутня кухонна або побутова техніка, у кожного приладу є своє місце. А продумане освітлення дає змогу уникнути зайвих зовнішніх проводів. Зонування простору освітленням також відбувається на стадії ремонту
  6. Присутність домашніх рослин - це ще один компонент затишності. Зелень може бути присутня скрізь: спальня, кухня, навіть у ванній без вікон і в санвузлі.
  7. Декор відіграє акцентну роль у будь-якому інтер'єрі. В інтер'єрах мають місце бути хендмейд вироби, в'язані макраме, саморобні панно, дерев'яні свічники та в'язані серветки.
  8. Сучасний інтер'єр - поєднання старого і нового, ергономічність, лаконічність і затишність.
Повернутись до блогу