Головне - емоції!

Купити диван в якості подарунка - кращий варіант побалувати увагою свою кохану половинку.

Чоловіки, так це так, більш вимогливі при виборі покупки. Вони, в більшості випадків, чітко і конкретно визначають свої побажання. У сильної статі завжди індивідуальний підхід у підборі фурнітури, практичності матеріалів, а також функціональності вироби. Для чоловіків головне - міцність каркасу, зносостійкість оббивної тканини, комфорт і, звичайно ж, містка ніша для білизни.

Пріоритетами у жінок завжди є колірні поєднання, модні тренди та розмір дивана. Для порівняння, якщо наприклад, хлопець підбирає собі сумку – він з практичністю підходить до питання вибору аксесуара, тобто враховує, з якою метою це йому необхідно. Спорт, робота або для поїздки? А ось дівчина, в основному, дивиться, щоб сумка поєднувалася з сукнею або з взуттям. До речі, француженки довіряють своїм емоціям і рідко підбирають сумку в тон до туфель, навіть навпаки. Швидше за все сумка буде поєднуватися з кольором волосся її власниці.

Індивідуальні замовлення завжди приваблюють. Це можливість отримати м'які меблі у власному стилі. Вибравши базову модель дивана на сайті або в офісі ТМ DIVANKIEV, методом підбору меблевої тканини за кольором і фактурою – тим самим, Ви особисто удосконалите свою покупку. Додатково майбутній власник може урізноманітнити свій диван кольоровими подушками. Щодо основних диванних тканин, в палітрі перевагою зазвичай володіє класика: коричневі, сірі і зелені кольори. А якщо Ваше серце хоче яскравості, одягніть Ваш диван в будь-який телефонний костюм з кольорової палітри.
Розкривайте Ваші емоції! Радуйте свою половинку подарунками! Презентуйте аксесуари, що підкреслюють Ваш стиль і смак!