Краще з Тоскани.


Багато хто знає, що всякі різні смачні речі  часто бувають італійськими: сири, макарони, олія. Так, саме, оливкова олія. Італійці вважають його доповненням до страви, до салату, але готувати на ній вони ніколи не будуть. Плюс до всього, вони з упередженням ставляться до олії з супермаркету, яку, на їхню думку, спочатку дезодорують і насичують найбільш привабливим для покупців запахом.
Цілі італійські сім'ї в маленьких містечках і селах займаються власним виробництвом і продажем продуктів.
Якщо Ви приїдете на одну з вілл Тоскани, що в Італії, господарі  Вас обов'язково зустрінуть і приймуть у себе за вищим класом. Розмістять в кращій кімнаті або номері з великим ліжком, з джакузі, з величезним диваном і все Ваше постійне перебування в гостях заповнять найцікавішими розповідями і показами власної справи. Гостинності італійцям не позичати. Правда, англійською мало хто з них говорить.
Але не турбуйтеся, вони відкриють спеціально для Вас ресторан на фермі і будуть подавати і сири, і ковбаси, і традиційні італійські страви, і домашнє вино, а м'який диванчик і столик з мінеральною водичкою у Вашій кімнаті обов'язково будуть.
Відвідавши винні заводи Тоскани, виявите, що у них бочки власного виробництва та дизайнерські етикетки. А для самого дорогого вина підбирається найбільш сонячна ділянка землі з потрібним грунтом для спеціальних сортів винограду.
Ось такі італійські тонкощі.
На сирній фермі дуже сподобається дітям, так як там пасуться вівці, з молока яких готують сир пекоріно, а із сироватки - Рікотту. У ферми статус органічного виробника.
Абсолютно натуральні продукти, навіть етикетки приклеюють борошняною сумішшю.
На шоколадній фабриці і в кондитерському цеху Вам покажуть всі нюанси виробництва, а потім відведуть до кімнати відпочинку та дегустації, нададуть найкомфортабельніші місця на пухнастих диванах і принесуть Вам цілу гору ароматного найсолодшого асорті.
Найцікавіше, що найвідоміші продукти в Італії можуть робитися невеликою кількістю людей в невеликому приміщенні. Так одні з кращих італійських макаронів робить маленька сім'я в невеличкому будинку в селі.
Їх секрет полягає в тому, що макарони не шліфуються, - їх проводять через спеціальний фільтр, вони виходять пористими і після приготування добре вбирають соуси.
А зайти в м'ясний магазин, - це ж цілий сад копченостей, ковбас  і м'ясних прянощів. Вони скрізь - у вітринах, на стінах, навіть на спеціальних пристроях на стелі.
І тут Вам запропонують присісти за столик на диван і скуштувати найкращі італійські м'ясні делікатеси.
Плюси Тоскани - вона подобається і дорослим, і дітям, сімейний бізнес зближує дітей і батьків, діти зайняті з ранніх років, привчаються до роботр. І це правильно, адже часто діти думають, що гроші ростуть на деревах або розмножуються в банкоматі. Треба розвивати сімейні традиції та відвідати, наприклад, у жовтні тосканський фестиваль трюфелів та збір врожаю оливок  або, якщо нікуди не виїжджаючи, купити диван в італійській оббивці. Вибір завжди за Вами!