Типи диванів

Кожен мріє про розкішний диван, який радував би погляд господарів і гостей будинку. Гарний диван - це не тільки головна прикраса квартири, але і джерело сімейного затишку, це місце, де можна відпочити і набратися сил. В даний час магазини пропонують дивани від різних компаній виробників абсолютно на будь-який смак. Тому ви можете бути впевнені, що знайдете ту модель, яка підходить саме вам.

Диван купить в Киеве по лучшей цене у производителя мебели Диван Киев

На меблевому ринку представлено широкий асортимент дитячих, кухонних і кутових диванів. Кожна модель підбирається відповідно до тих функцій, які має виконувати ваша покупка, а також відповідно до ваших уподобань і побажань.

Сучасні дивани можуть бути кутовими, кухонними і дитячими. Що стосується матеріалу, то моделі можуть бути як з натуральної шкіри (природно, вони будуть коштувати дуже дорого), так і зі шкірозамінника (більш бюджетний варіант). Дивани зі шкіри - це відмінне придбання для прихильників розкішного стилю.

Дивани для кухні

Після виснажливого робочого дня особливо приємно разом з сім'єю або ж з друзями посидіти на кухні за чашкою чаю за обговоренням денних турбот. Але табуретки й стільці не створять потрібного комфорту, тому кращим рішенням будуть м'які дивани для кухні.

Навіть якщо ваша кухня дуже мала, не варто переживати, диван займе зовсім небагато місця. Для інтер'єру кухні найбільшою популярністю користуються маленькі диванчики або кутові дивани для кухні. Переваги їх очевидні: дивани мають зручні спинки і м'які, комфортні сидіння.

Найкраще розташувати диван для кухні біля вікна, при цьому обідня зона буде виглядати найбільш затишною і привабливою, ніж при розташуванні в середині приміщення.

Найбільш популярні такі види диванів для кухонь:




Дитячий диван

Всі батьки бажають, щоб їхня дитина спала міцним і здоровим сном.

У цьому може допомогти м'який і зручний дитячий диван, завдяки якому в кімнаті створиться атмосфера затишку, тепла і комфорту.

Особливо вдало дитячий диван підійде для невеликої кімнати. Важливо, щоб матеріали, з яких виготовлений диван, були натуральними і екологічно чистими, адже вони безпосередньо впливають на здоров'я дитини. Для дитячих диванів використовуються дерев'яні та металеві дивани. Часто каркас виготовляється з деревини сосни, через легкість її обробки, а також завдяки її невисокої вартості. В якості наповнювача в екологічно чистих диванах використовують овечу вовну, лебединий пух, кінський волос і солому.

Однак це підходить не всім: натуральні матеріали можуть викликати алергію в деяких дітей, але в цьому випадку підійдуть дивани зі штучних матеріалів. Слід вибирати диван з оптимальною кольоровою гамою, враховуючи темперамент дитини і дизайн дитячої кімнати.

Кутові дивани

Дивани в усі часи забезпечували житлову площу комфортом і зручністю. Досить компактні і зручні кутові дивани. Сьогодні їх можна зустріти як в квартирі, так і в офісі.

Кутові дивани забезпечують комфортні умови для відпочинку і роботи. Особливо вдало кутовий диван підійде для невеликої вітальні, де немає можливості розмістити багато меблів.

Кутові дивани бувають лівосторонніми і правосторонніми: вибір залежить від того, як буде розташований диван. Зустрічаються кутові дивани у формі літери «Г» різної довжини. Найбільш поребуючі є кутові дивани у формі літери «П», одна з секцій якого коротше інших.

Перед покупкою краще ретельно виміряти місце, в якому ви збираєтеся встановити кутовий диван, а також проміряти дверні прорізи, щоб переконатися, що покупку вільно можна пронести в квартиру. Завдяки зручній геометрії кутового дивана можна оптимально використовувати наявний простір, а також зондувати приміщення.

Конструктивно кутові дивани обладнані так само механізмами трансформації, як і звичайні: викочуванна система, «акордеон», єврокнижка, книжка та ін.